Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekendresa till Belgien – boka weekendpaket

Är du sugen på att åka på en weekendresa till Belgien, landet som är betydligt mer än bara politik och högkvarter? Besök huvudstaden Bryssel för några härliga livsnjutardagar fyllda med choklad, öl och belgiska våfflor. Provskaka nationalrätten musslor och pommes frites, Moules frites, eller upptäck landets alla berömda konstmuseer.

I Belgien finner du ett varierat landskap, alltifrån den fem mil långa kusten i norr till de skogsbeklädda berg och ravinerna i söder. En visit till Notre-Dame-katedralen är ett måste för alla arkitekturintresserade då byggnaden anses vara en av de vackraste i landet. Varför inte krydda till din weekend lite extra genom att boka ett lyxigt boende? Välkommen att boka ditt weekendpaket till Belgien!

Huvudstad: Bryssel

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk:  Franska, Nederländska & Flamländska

Boka din weekendresa till Belgien

Andra resmål i Belgien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.