Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Bryssel – boka weekendresa

Åk på en weekend till Bryssel, staden för livsnjutare, bakverksälskare och politikintresserade. Staden där trevliga uteserveringar som tillagar nationalrätten Moules frites, musslor och pommes frites, trängs med lyxiga skobutiker och vackra barockhus på stadens hjärta, torget Grand Place. Bryssels stora utbud av exklusiv choklad, belgiska våfflor och provsmakning av öl gör staden till ett måste för dig som gillar sötsaker.

Weekendresor till Bryssel passar utmärkt oavsett om du reser med vännerna, partnern eller familjen. Oavsett om du väljer att spendera tiden på konstmuseer, butiker dedikerade till seriefiguren Tintin eller i stadens alla grönområden blir din tid i Bryssel en resa du sent kommer att glömma.

Land: Belgien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Franska, Nederländska & Flamländska

Boka din weekend i Belgien

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.