Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekendresa till Danmark – boka weekendpaket

Åk på en weekend till Danmark, grannlandet som bjuder på fantastiska nöjen i alla dess former. Besök några av landets alla konstgallerier, som konstmuseet Louisiana, för en djupare inblick i Dansk konst och design. Eller varför inte besöka kulturhuvudstaden Århus för ett stort utbud av designbutiker och byggnader med arkitektur utöver det vanliga.

På en resa till Danmark är ett besök i den charmiga huvudstaden Köpenhamn ett måste. Shoppa loss på den kända shoppinggatan Ströget eller beskåda folkvimlet från en uteservering på Nyhavn. Reser du med barn finns det ett stort utbud av nöjesparker för er att välja mellan. Populära Tivoli, världsberömda Legoland och vattenlandet The Reef ger underhållning för både barn och vuxna. Vill du uppleva sol, bad och vacker natur är Nordjylland din desination. Skagen erbjuder vita sandstränder, charmiga byar och fantastiska solnedgångar. Välkommen att boka din weekendresa till Danmark.

Huvudstad: Köpenhamn

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1-1,5 timmar

Valuta: Dansk krona (DKK)

Officiella språk:  Danska

Boka din weekendresa till Danmark

Andra resmål i Danmark

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.