Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Köpenhamn – boka weekendresa

Boka en weekendresa till storstadsmetropolen Köpenhamn för en chans att uppleva alltifrån shopping och design till nöjesparker och uteliv. Huvudstaden passar alla resande, oavsett om man är intresserad av konst och föredrar besök på konstmuseer eller matlagning och önskar nya kulinariska upplevelser.

Besök något av stadens många restauranger och kaféer för lokala delikatesser och klassiska danska wienerbröd. Strosa längs med gågatan Ströget som erbjuder fantastisk shopping eller ta en båttur längs med vattnet för en otrolig vy över den vackra staden, inklusive den lilla men världsberömda sjöjungfrustatyn, Den lille havfrue. För ölälskare är ett besök i Carlsbergsbryggerierna ett måste.

Kvällslivet i metropolen är livfullt och här finns ett enormt utbud med populära restauranger och trendiga barer att välja mellan. En weekend till Köpehamn passar både familjer, partners och vänner. Välkommen att boka din resa till storstadsmetropolen!

Land: Danmark

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 1-1,5 timmar

Valuta: Dansk krone (DKK)

Officiella språk: Danska

Boka din weekendresa till Köpenhamn

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.