Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Höstweekend & höstlovsresor

Stannade du hemma i Sverige under semestern men börjar nu längta efter ett miljöombyte? Varför inte redan nu säkra de bästa flyg- och hotellpriserna för den stundande hösten?

Fly det årliga regn och ruskvädret i oktober-november och åk på en cityweekend! Perfekt för dig som vill upptäcka livsfulla storstäder, shoppa och samtidigt få tid att umgås tillsammans med hela familjen.

Här hittar du ett stort utbud av weekendresor till bland annat storstadsfavoriterna London, Berlin och New York. Om du vill du kombinera strostad med sol och badhöstresan, varför inte styra resan söderut för en härlig weekend i Barcelona? Eller kombinera prisvärd mat och dryck med sevärdheter i en av Europas vackraste storstäder, Prag. Passa på att boka flyg och hotell för dina höstlovsresor samtidigt, så skyddas du dessutom av Paketreselagen.

Storstadsfavoriter

Andra tips

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.