Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekendresa till Island – boka weekendpaket

Åk på en weekend till storslagna Island, den sagolika ön som erbjuder fantastiska naturupplevelser du inte finner någon annanstans. Bad i varma källor, höga vattenfall och sprutande gejsrar, landet har natur som uppskattas lika mycket av både stora och små. För djurintresserade är en ridtur på Islandshäst en underbar möjlighet att uppleva ön. Varför inte följa med någon av båtarna ut på havet för valskådning och en chans att se späckhuggare, knölvalar och delfiner.

Upplev landet till fots och se ett av Islands högsta vattenfall, Skogafoss, som har en fallhöjd på 60 meter. När du önskar en paus från den kyliga luften och avkoppling kan du besöka Blå lagunen, en populär spaanläggning för bad i varma och mineralrika källor.  

När du upptäckt allt vad naturen har att erbjuda kan du fortsätta din upptäcksresa i den livfulla huvudstaden Reykjavik. Här hittar du bra shopping i trendiga modebutiker och fina restauranger som serverar lokala specialiteter i form av färska fisk- och lammrätter.  Välkommen att boka din resa till Island för en weekendresa du sent kommer glömma.

Huvudstad: Reykjavik

Tidsskillnad: -1 timma

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Isländska Kronor (ISK)

Officiella språk: Isländska

Boka din weekendresa till Island

Andra resmål i Island

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.5 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.