Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Reykjavik – boka weekendresa

Boka en weekendresa till Reykjavik och upplev en liten livfull huvudstad med samma pulserande anda som i en storstad. Här finner du den perfekta kombinationen av shopping och restaurangbesök samtidigt som du har fantastiska vyer och naturupplevelser bara några minuter bort. Staden har under de senaste åren växt som nöjesstad och trivselfaktorn för både invånare och turister har ökat enormt. Det stora utbudet av populära pubar och klubbar har gjort Reykjavik till en klubbstad att räkna med.

Staden erbjuder goda shoppingmöjligheter med ett stort utbud av unika designprylar och snygga modekläder. Ta en fika på ett av stadens alla kaféer och upplev den starka isländska kaffekulturen och avsluta dagen med ett köp av en lopapeysa, traditionell handstickad ylletröja, hem.

Kombinera din stadsweekend till Reykjavik med några spännande utflykter som ger dig möjlighet att se mer av landets fantastiska landskap. Följ med på en ridtur på islandshästar eller åk ut med båt på havet för valsafari och chansen att se både späckhuggare och delfiner. Vill du uppleva alla landets mest populära sevärdheter är den Gyllene cirkeln att rekommendera, inkluderar vattenfallet Gullfoss, nationalparken Thingvellir och Geysirområdet. Välkommen att boka ditt weekendpaket till Reykjavik.

Land: Island

Tidsskillnad: -1 timma

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Isländska Kronor (ISK)

Officiella språk: Isländska

Boka din weekendresa till Reykjavik

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.