Våra bästa priser till Venedig

Klicka och välj därefter datum och avreseort
Priserna är framsökta vid 2020-09-26 04:00:15

Weekend till Venedig – boka weekendresa

Är du sugen på att besöka den romantiska kanalstaden som lockar miljontals turister varje år kan en weekend till Venedig vara precis vad du behöver. Staden har med sin blandning av smala kanaler, historiska byggnader och vindlande gator en arkitektur utöver det vanliga. Här finns mycket att se under weekendresan både för den historie- och arkitekturintresserade såväl som för den som önskar en avkopplande semester i en drömsk miljö.

Till de främsta sevärdheterna hör Markusplatsen och den storslagna Basilica di San Marco, Markuskyrkan. En rofylld gondoltur på glittrande kanaler mellan vinpinade hus hör också till rekommendationerna. Venedig är staden som med all sin charm, historia och arkitektur med rätta gör skäl för sin stora popularitet.

Land: Italien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Italienska

Upptäck ljuvliga Venedig

Flyg & hotell

Priserna är framsökta vid 2020-09-26 04:00:15

Weekend i Venedig

Andra resmål i Italien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.