Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekendresa till Portugal – boka weekendpaket

Boka en weekendresa till Portugal för en fantastisk möjlighet att uppleva landet fullt med härliga miljöer för både stadsmänniskor och naturälskare. Landet erbjuder goda möjligheter till vandring på enkla leder genom otrolig natur såväl som vackert belägna golfbanor. I huvudstaden Lissabon finns mängder med intressanta sevärdheter och mysiga äldre stadsdelar, Alfama, perfekta för mysiga kvällspromenader. Inte lång ifrån huvudstaden ligger även staden Sintra som med sina vackra trädgårdar och otroliga sagoslott åtagit sig en plats på Unesco:s världsarvslista.

Söker du sol och bad finner du de välkända tvillingbadorterna Cascais och Estoril på bekvämt pendlingsavstånd från Lissabon. I Portugal finns något för alla att göra och uppleva för en weekend utöver det vanliga. Välkommen att boka ditt weekendpaket till Portugal!

Huvudstad: Lissabon

Tidsskillnad: -1 timma

Flygtid: Ca 4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk:  Portugisiska

Boka din weekendresa till Portugal

Andra resmål i Portugal

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.