Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Lissabon – boka weekendresa

Söker du efter en weekendresa med intensivt nöjesliv och intressanta sevärdheter är Lissabon huvudstaden för dig. Fantastisk mat, goda viner och bra shopping gör Lissabon till en stadspärla som bara väntar på att bli upptäckt. Staden är uppbyggd på sju kullar, och kallas ofta för ”The City of Seven Hills”, vilket gör promenader genom stadsdelarna till lika mycket nöje som utmaning. Bästa sättet att ta sig fram genom staden blir med hjälp av bergbanan och spårvagnar som ger dig möjlighet att se mer av staden.

I Alfama, Lissabons äldsta stadsdel, finner du en fascinerande labyrint av smala gator och kullerstenstrappor samt mysiga restauranger med fantastisk mat. De otroliga vyerna, trånga gränderna och vackra arkitekturen andas romantik och svunna tider.  Res hit på weekend med familjen, partnern eller vännerna, i Lissabon finns något för alla. Välkommen att boka din weekend till Lissabon!

Land: Portugal

Tidsskillnad: -1 timma

Flygtid: Ca 4,5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Portugisiska

Boka din weekend till Lissabon

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.