Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Barcelona – boka weekendresa

Välsmakande tapas, vacker arkitektur, spännande shopping och ett pulserande nöjesliv. Allt detta kan du uppleva på en weekend till Barcelona. Flygtiden till den katalanska huvudstaden är cirka tre timmar, vilket gör det till en bekväm helgdestination.

På våren och sommaren kan du med fördel kombinera weekendresan med sol och bad. Det är även en utmärkt destination under vinterhalvåret för den som uppskattar nöjen, shopping och god mat. I Barcelona är det bekvämt att promenera runt, men du tar dig också smidigt runt med tunnelbana eller taxi som är relativt prisvärt.

Förboka sightseeing eller fotboll

Vill du följa med på sightseeing eller se en fotbollsmatch på din weekendresa? Förboka dina biljetter för att vara säker på att du får en plats.

Förboka dina biljetter här

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din weekend i Barcelona

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.