Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Madrid – boka weekendresa

Boka din weekendresa till Madrid, staden som levererar bra shopping, underbara miljöer och spännande kulinariska upplevelser till alla som besöker den. Madrid är en stolt bärare till en stor del av landets största sevärdheter, trots att den ofta hamnar i skymundan av den katalanska huvudstaden Barcelona.

Madrid är den perfekta weekendresan för dig som önskar smaka lokala specialiteter, besöka pampiga kungliga slott, Palacio Real, samt uppleva stadspulsen och metropolens intensiva nattliv. I Marcado de San Miguel, en av stadens äldsta saluhallar, kan du prova lokala rätter och ta med dina smaklökar på en spännande matresa. För konstintresserade är ett besök på Museo Thyssen-Bornemisza och Museo del Prado, två konstmuseer i världsklass, ett måste.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4-6 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din weekend till Madrid

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.