Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Mallorca – boka weekendresa

Boka en weekendresa till Mallorca, Spaniens största ö, som poeter, konstnärer och andra celebriteter har vallfärdat till i århundranden. På den populära ön finns du långa sandstränder, höga berg och vandringsleder perfekta för både gång och cykel. Öns huvudstad Palma är trots sin storlek livfull och pulserande och kallas ofta för världens minsta storstad. Här finns alltifrån mysiga kaféer och restauranger till vibrerande nattklubbar.

Under din weekend på Mallorca rekommenderas en tur med det 100 år gamla apelsintåget som tar dig med på en resa genom den apelsintäta bergskedjan, Serra de Tramuntana, och genom flera små mysiga bergsbyar ända fram till Sóller.

Mallorca är den perfekta weekenddesinationen för dig som önskar kombinera shopping och stadsliv med avkoppling på sandstranden oavsett vilket tid på året du önskar resa. Mallorca och framförallt huvudstaden Palma är en destination värd att besöka under både vår, sommar och höst.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 4 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Lyxiga weekendresmål

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.