Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Palma de Mallorca – boka weekendresa

Åk på en weekendresa till Palma de Mallorca för en garanterat lyckad semester fylld med spännande shopping, historiska sevärdheter, vibrerande nattklubbar och smakfulla tapas. Mallorca, Spaniens största ö, är en resefavorit för många då allt fler välja att kombinera sol- och badsemestrar med cityliv på sina weekendresor. Palma, öns huvudstad, brukar kallas för ”världens minsta storstad” då den trots sin ringa storlek har både restauranger, nattklubbar och shopping. Här finner du även en mysig hamn, charmiga gränder och många trevliga hotell.

Missa in ett besök på saluhallen Mercat de l’Olivar där du kan välja och vraka i ett stort utbud av färska lokala delikatesser. Varför inte även slå dig ner i saluhallen eller på en mysig restaurang för att avnjuta goda tapas tillsammans med ett klassiskt glas cava? Vi rekommenderar att du även tar en sväng förbi hamnpromenaden för en inblick i den glassiga delen av Palma där lyxiga yacher står på rad och trendiga nattklubbar är öppna nätterna långa. Välkommen att boka din resa till Palma de Mallorca.

Land: Spanien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 3,5-5 timmar

Valuta: Euro (EUR)

Officiella språk: Spanska

Boka din weekend till Palma de Mallorca

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.