Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Weekend till Prag – boka weekendresa

Boka en weekend till Prag och upplev en av Europas absolut vackraste huvudstäder. Staden är precis rätt storlek för en weekend – du hinner se det mesta utan att bli sysslolös. Den behändiga storleken gör det enkelt att ta sig fram till fots, men här finns också ett välutbyggt trafiknät bestående av spårvagn, buss, tunnelbana och linbana.

Prag är en prisvärd stad och här kan man välja och vraka bland mysiga hotell. På en weekendresa i den tjeckiska huvudstaden kan du lyxa till det lite extra utan att behöva spendera alltför mycket pengar. Ät en god kakbuffé på ett mysigt kafé, gör en härlig spabehandling eller besök en av alla historiska sevärdheter. När fötterna börjar tröttna är det bara att dra sig tillbaka och njuta av ditt fina hotell.

Land: Tjeckien

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4 timmar

Valuta: Tjeckisk Koruna (CZK)

Officiella språk: Tjeckiska

Inspiration om Prag

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.