Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Weekend till Budapest – boka weekendresa

Ta med dig din käraste eller en god vän och åk på en weekend till Budapest. Den ungerska huvudstaden är en av Europas vackraste med fantastiskt fina byggnader och breda gator. Under en weekendresa i Budapest kan du ta det lugnt på något av stadens alla fina kaféer, unna dig en härlig behandling på spa och äta riktigt god mat.

Passa på att bo på lyxhotell under din resa – här är prisnivån betydligt lägre än hemma i Sverige. Budapest har ett varmare klimat jämfört med många andra europeiska storstäder och är ett utmärkt weekendresemål året om. Det är en oerhört skön stad att flanera runt i och ”bara vara”. Efter en lyxig vistelse i Budapest kommer du definitivt att känna dig utvilad när du är tillbaka på hemmaplan.

Land: Ungern

Tidsskillnad: Ingen

Flygtid: Ca 2-4,5 timmar

Valuta: Fortina (FT)

Officiella språk: Ungerska

Boka din weekendresa till Budapest

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.